Om koch Chemie

Koch Chemie har tillverkat bilvårdsprodukter sedan 1968 och är idagauktoriserad leverantör för Mercedes, Volkswagen, Audi, BMW, Tesla, Mini m. fl.KC är en av få tillverkare med egen produktutveckling och fabrik som kan erbjudadet mesta inom bilvård. Allt från kemikalier till automattvättar till nischadeprodukter för den mest kräsna rekondaren..
Koch Chemie Huvudkontor

Professionell sortiment

Ett av marknadens bredaste sortiment för proffs

Koch Chemie tillverkar allt man kan tänka sig inom bilvård. Produkterna är väldigt omtyckta av professionella bilvårdare p.g.a..dess effektivitet, att de är lättarbetade,dryga och ger mycket valuta för varje spenderad krona. Produkterna förpackas i allt från 500 ml flaskor till 1000 liters IBC-tankar.

Produkter för den medvetne konsumenten

Med samma höga kvalitet som proffsprodukterna finns en serie i attraktiva förpackningar för konsumenter. Noggrant utvalda med tydlig grafik finns allt för putsnörden. Både exteriört och interiört.

Testad och godkänd av branschens största


Som en av få utvecklare och producenter har vi direkt tillgång till alla innovationer från råvarusektorn. Det är därför hela vårt produktsortiment alltid överensstämmer med den nuvarande vetenskapliga kunskapen. Dessutom har vår FoU-avdelning ständig kontakt med biltillverkare och leverantörer. På detta sätt kan vi testa och optimera våra produktinnovationer på de senaste materialen inom bilkonstruktion. Följande oberoende institut har testat, certifierat och godkänt våra produkter med hänsyn till extremt olika kriterier: Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW, Mini, Tesla, Dekra m.fl.