Sanering

I tider med coronaviruset COVID-19 rekommenderar hälsomyndigheterna ofta handtvätt och regelbunden luftning. Virus kan också samlas i bilen. Luftkonditioneringssystemet kan till exempel blåsa dem upprepade gånger i luften. I kombination med KC-Refresher Fluid kan KC-Refresher hjälpa till att desinficera interiören och luftkonditioneringssystemet och därmed befria fordonet från virus och bakterier. Desinficeringseffekten av KC-Refresher Fluid har redan 2014 testats av det internationellt kända Institute of Biochemistry vid University of Mannheim. Professor Dr Lasse Greiner, ansvarig för testet, fann att en kraftig minskning av bakterier såväl som 99,994% minskning av produktionen av nya bakterier kunde bevisas *. Det finns inga specifika studier på beteendet med Covid-19 eller andra virus. Koch-Chemie rekommenderar därför att den vanliga ytdesinfektionen utförs ytterligare.

Koch Chemie KC RefresherKC-Refresher är en innovativ lösning från ett tyskt företag som möjliggör en permanent förstörelse av lukt i fordonets inre och andra rum med hjälp av en icke-farlig specialvätska utan användning av ozon. Den samtidiga desinficeringseffekten kan för närvarande hjälpa till att minska spridningen av Covid-19. Koch-Chemie är den exklusiva säljpartnern inom fordonssektorn och rekommenderar därför användning av KC-Refresher speciellt för hyrbilar, fordon, taxibilar, bildelning etc. KC-Refresher kan också användas i små rum, vid behov med två eller tre applikationer på olika platser.


Applikationen är snabb och enkel. Inom 20 minuter förångar enheten ca. 100 ml (3,38 fl. Oz.) av KC-Refresher-vätskan i en fin dimma som tränger in i de flesta hörnen av interiören, särskilt också i ventilationssystemet och luftkonditioneringsystemen. Således tar den bort även de fränaste lukterna och desinficerar bilen. På grund av kombinationen av aktiva ingredienser och varm ånga är appliceringen oberoende av temperatur och fuktighet. Fordonet kan användas igen kort efter applicering.

Naturligtvis ersätter KC-Refresher inte regelbunden handtvätt och minskning av sociala kontakter. Som ytterligare effektiv skyddsåtgärd kan KC Refresher hjälpa till att minska spridning av coronaviruset.


Du hittar produkterna här.